8 Kasım 2012 Perşembe

Danıştay Garson Maaşı

Danıştay Başkanlığında görev yapacak garsonların maaşlarının 1600-1800 arası olması beklenebilir belki de daha yüksektir. Danıştayın ek mesai ücreti de var 200 liraya yakın ancak ocak 2013 de ek mesai kavramı biteceği için ne olacağı belirsiz.

Danıştayın yeni yeri eskişehir yolu üzerinde diyanet işlerinin yanında bulunuyor. Sorusu olan varsa cevaplamaya çalışırız.

10 yorum:

  1. danıştayda garsonluk mu yoksa egm'de sivil memurlukmu daha iyi ? ve hangi yönden?

    YanıtlaSil
  2. danıştayda garsonluk mu yoksa egm'de sivil memurlukmu daha iyi ? ve hangi yönden?

    YanıtlaSil
  3. danıştayda garsonlukmu daha iyi emniyette teknisyen yardımcılığımı ? hngi yönden iyi ? maaş durumları ?

    YanıtlaSil
  4. Danıştayda garsonlukla emniyette teknisyen yardımcılığını iş olarak karşılaştrmamız zor. Farklı işler yapıyorlar çünkü.
    Ama koşullar olarak bakarsak, danıştayın tek yeri var ankarada sabitsiniz. Emniyetin birkaç yerde var tayin imkanı veya zorunlu tayinde olabilir. Bunu ankarada yaşamanın pahalılığı gibi dezavantajlar ve tayin mecburiyeti gibi dezavantajalara bakarak karşılaştırabilirsiniz.
    Danıştay isim olarak daha yüksek bir kurum ancak size faydası ne olur bilmem.

    YanıtlaSil
  5. sayın admin bu danıştaydaki garson olarak seçilecekleri (sözlü mülakata çağırılacakları )danıştayın internet sitesinden mi öğreneceğiz, yoksa danıştay telefonla mı arayacak? ayrıca buraya başvuranlardan hiltonda görev yapmış biri seçmelerde avantajlı olur mu?

    YanıtlaSil
  6. Danıştay telefonla aramaz, çok büyük ihtimalle internette yayınlarlar. Arada bir arayıp siz sorabilirsiniz. Ancak sizi aramalarını beklemeyin işinizin takipçisi olun. Hiltonda garson olarak görev yapmış olmanız tabii ki sizin avantajınıza olacaktır, tecrübe var sonuçta.

    YanıtlaSil
  7. sayın admin danıştaydaki garson alımında yapılacak olan sözlü mülakatta ne gibi sorular soruluyor bilginiz var mı? (garsonluk bilgi ve beceresi, diksiyon,konuşma gibi mi?)cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. Sadece tahmin olarak: konuşma diksiyon ve duruşunuza bakacaklarını düşünüyorum. Bunun yanısıra işe gerçekten ihtiyacınız var mı ve bu güveni veriyor musunuz ona bakabilirler.

    YanıtlaSil
  9. selam
    danıştaya garson olarak başladıktan sonra başka bir kadroya geçebilirmiyim ve ben önlisans mezunuyum be sene lisansı bitirecem başka kadroya geçmemde yardımı olurmu.

    YanıtlaSil
  10. Kpss ye girip normal şekilde atanırsanız maaşı ve kadrosu danıştay garsonluğundan yüksek olan yerlre geçebilirsiniz. Artı bir referans olmaz, engel de olmaz.

    YanıtlaSil

Merak ettiğiniz soruları yazabilrsiniz....