19 Şubat 2015 Perşembe

KGT Uzman Yardımcısı Maaşı

Kamu Güvenliği Teşkilatı analitik düşünebilen, proaktif, ekip çalışmasına uyumlu, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık yani mükemmelden biraz daha iyi bir zekaya sahip uzman yardımcısı alımı yapıyor.

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığından çalışacak K.G.T. Uzman yardımcıları için çıkılan ilanda istenilen özellikler A grubu ilanlarda bir ilk gibi duruyor.
Terörle mücadele alanında politika ve stratejiler geliştirmekle görevlendirilen İçişleri Bakanlığı Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığında Uzman olarak yetişrtirilecek uzman yardımcıları bu alanda ilklerden olacak.
666 Numaralı KHK ya tabii olan uzman yardımcılığı maaş şartları gereğince KGT Uzman Yardımcılığı maaşları 3300-3400 civarında olması bekleniyor.
Konunun hassas olması, kurumun özel olması gibi durumlar düşünüldüğünde ek ödemeler ve özlük hakları ile maddi olarak rahat edilebilecek bir kuruma benziyor, iş stresi ve baskı açısından da tam tersi gibi duruyor.
KGDM Uzman Yardımcılığı sınavına girenlere şimdiden başarılar, yorumlarınızı bekleriz.

15 yorum:

  1. tam benim işim.mülakat şu bu ters bana.işini sağlam yapan biri lazımsa arayın görüşelim..

    YanıtlaSil
  2. hukuk fakültesini ayrı bir kategori olarak yazmışken uluslararası ve kamu kategorilerinde yazan "hukuk bölümleri" ile ne kastediliyor acaba, anlayan var mı?

    YanıtlaSil
  3. ilanları yapan arkadaş, sen çok kurtlar vadisi izliyorsun, kurumun kısaltması kgt değil kdgm.

    YanıtlaSil
  4. p33 puanı kaça kadar düşebilir acaba ?

    YanıtlaSil
  5. okumada sorun var gibi çamur atacağım diye ne hallere düşüyorsunuz. en güzide kurumlardan bir tanesi. "Yazılı sınav sonucunda yetmiş puandan az olmamak üzere, en yüksek puandan başlanarak gruplar itibariyle belirlenen kadronun ""dört"" katına kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır. Son sıradaki adayla aynı puanı alan adaylar da sözlü sınava çağrılacaktır."

    YanıtlaSil
  6. mülakata 20 katı aday çağırmak da iyiymiş... daha neler görecez bakalım.. bunlar KPSS nin kalkacağının habercisi hep..

    YanıtlaSil
  7. çamur atmak için demiyorum ''Analitik düşünebilen, proaktif, ekip çalışmasına uyumlu,'' muğlak ifadeler değil mi bunlar analitik düşünebilenden kasıt ne ? mesela telefon numarasının sonunda 34 yazıyor sen burdan ''hımm 34 istanbulun plakası,istanbul Türkiyenin en kalabalık şehri,Osmanlı zamanında başkent idi vs vs bunları kafanda kurgularsan analitik mi düşünmüş oluyorsun ?
    düşünsene her aşamayı geçmişsin kpss,yds şu bu ama çattt adam sana diyor ki ''bizimle değilsin'' :D sebep analitik düşünemiyorsun

    YanıtlaSil
  8. bu zamana kadar uluslararası ilişkileri de p33 le alıyorlardı. niye değiştirirler ki?

    YanıtlaSil
  9. Arkadaş bu ilanı hazırlayan zatlar neyin kafasını yaşıyor; hukuk fakültesi ve hukuk bölümü...
    Acaba SBF veya İİBF de hukuk bölümümü açılmış, bizim haberimiz yok.

    YanıtlaSil
  10. katiplik için başvurmayı düşünüyorumda sınav ankaradamı yapılacak (icra katipliğinde nereyi seçersek seçelim sınav ankarada olmuştu) yoksa seçtiğimiz ildemi sınava gireceğiz.

    YanıtlaSil
  11. 20 katı aday az değil mi! x50 olmalıymış.

    YanıtlaSil
  12. İlanda yanlışlık yok , ilan demek istiyor ki hukukçuların p33 veya p88'i yüksekse oradan da başvurabilirler. Yani hukukçular önceliğimiz demek istiyor, onların tüm kategorilerde sınava girebilmesinin önünü açarak.

    YanıtlaSil
  13. öncelik tanıma gibi bir durum söz konusu değil, hukuk bölümü mezunları başvuru yapabilir ancak 1. ve 2. grubun konularından sınava tabi tutulacaklar..

    YanıtlaSil
  14. Arkadaşlar bakanlık şubat ayında öğretmenlerden uzman alımı yaptı, sadece 4-5 günlük bir başvuru süresi verdi,çoğu kişininde haberi olmadı, kpss puanı falan da istenmedi, sadece mülakat. Şuanda uzman yardımcısı alınacak aylar öncesinden ilan yapılıyor ve 2013-2014 kpss şartı aranıyor, y.lisans yapmış 5 yıllık bir öğretmen olarak ne yani kpssye yeniden mi girmeliyim, bu nasıl bir ikilem anlamak gerçekten zor????

    YanıtlaSil

Merak ettiğiniz soruları yazabilrsiniz....