5 Mart 2013 Salı

İller Bankası Uzman Yardımcılığı Maaşları

İller bankası teknik uzman yardımcısı ve sözleşmeli uzman yardımcıları alımı yapıyor. Her iki kadro da sözleşmeli.
Sözleşmeli devlet kadrolarında normal uzman maaşı 4500-5000 aralığındadır. Uzman yardımcısı maaşlarının da 3500 den yukarı olacağı tahmin edilebilir.
Ama unutulmaması gereken, daha önceki iller bankası uzman yardımcısı maaşları yazımızda da belirttliğimiz gibi iller bankasının özelleştiği ve adının ilbank olduğudur. Yani uzmanlar, sözleşmeli uzman yardımcıları ve sözleşmeli teknik uzman yardımcılarının maaşları için bir kriter yok. Kurumun kendi takdiri ve sabit maaşın yanında vereceği ikramiyeler ile maaş değişir. Devletteki bir kadrodan az olmayacağı düşünülürse maaşının 3000 liradan az olmayacağı tahmin edilebilir.
Sözleşmeli bir kadro olacağı için maaş her ay sabit olmaz, Ocak ayında fazla olur aralığa doğru düşer. Vergi diliminiz bunu etkiler.
İller bankası 2014 uzman yardımcı maaşları için tıklayınız.


9 yorum:

  1. arkadaşlar bayram araya girdi itiraz süresinin uzatılması gibi bi durum olur mu acaba?
    bir de mülakat tarihleri hakkında herhangi bir bilgi var mıdır? kasıma sarkma ihtimali nedir sizce? ankara dışından geleceğim için önem arzetmekte.

    YanıtlaSil
  2. sınav giriş belgeleri açıklandı mı?

    YanıtlaSil
  3. sınav konuları ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar? tarih coğrafya vs çıkıyor mu?

    YanıtlaSil
  4. Sınav için herkese kendi branşı mı sorulacak acaba?

    YanıtlaSil
  5. ilbank uzman yrd sınavına daha önceden girmiş arkadaşlara sesleniyorum: işletme alan sınav soruları hakkında bilgi verirseniz gerçekten çok sevineceğiz çünkü ne geçmiş sınav sorularına, ne kaç tane soru sorulduğuna, ne de sınavın içeriğine :( ..vs hiçbir şekilde fikir sahibi olamıyoruz.

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar sınav konuları hakkında bir bilgisi olan var mı? Konu bile değil aslında ana ders. Muhasebe, maliye, iktisat, hukuk... derslerinin temel bilgileri mi yoksa mezun olduğumuz bölümün temel bilgileri mi. Kim neyden mesul yada muaf. Mesleki bilgiden kasıt bankacılık mı yoksa yine mezun olunan alanla mı ilgili?? Daha önce giren arkadaşlar varsa bi yardımcı oluverseler keşke. (Not: Kurum telefonlara cevap vermiyor)

    YanıtlaSil
  7. bende salı günü istanbuldan postaladım ama iade taahütlü bana 4-5 güne gider dediler bende aps ile yolladım onaylandı yazısı gözükmedi bende de kimse telefona da bakmıyor iki gündür arıyorum...

    YanıtlaSil
  8. Kurumun önceki sınavlarına giren arkadaşlar keşke bilgiendirseniz bizleri... Yazılı ve özellikle sözlü mülakatlarda neler soruluyor süreç nasıl gelişiyor?

    YanıtlaSil

Merak ettiğiniz soruları yazabilrsiniz....