29 Mart 2013 Cuma

İşkur Büro Personeli Maaşı

Türkiye iş kurumu büro personeli alımı yapacak.
Lisans ve önlisans mezunu alacağı bu sözleşmeli kadro için Türkiye'nin birçok iline alım yapıyor.
Türkiye iş kurumu devletin bir kurumu ve alacağı bu kadro için sözleşmeli alım yapıyor yani 4/B li. Sözleşmeli kadrolarda maaş kişiden kişiye 100-200 arasıdan değişir. Brüt ücret üzerinden hesaplanır. İşkurda büro personeli olarak çalışanların maaşlarınında 1500-1900 aralığında olması bekleniyor. Lisans ve önlisans mezunları arasında da fark olur, evlilik ücreti alanlarda da fark olur, önceden çalıştığınız yerde aldığınız maaşa göre de fark olur. Maaşınız ocak ayında en fazla olur aralığa doğru azalır ocakta tekrara artar. Sözleşmeli kadrolarda maaş sabit şu olur demek çok zordur, çoğu zaman mutemet bile bilmez alacağınız maaşı.
Sorularınız varsa alabiliriz. Yazıldığı gün 1000 kişinin okuduğu bu yazıyla alakalı istatistikleri başvuru bitince bu sayafdan açıklayacağım, başvuru sayısını tahmin edebilirsiniz...
Bu yazıyı paylaşmanızı istesek? Sadece bir rica...

işkur sözleşmeli büro personeli maaşları bilgileri bu başlıkta.

13 yorum:

  1. 1500-1900 arası olan maaş brüt mü?

    YanıtlaSil
  2. Net maaşın 1500-1900 arası olacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. 10 yıldır bir özel okulda çalışıyorum. Eğer işkura Büro Personeli olarak yerleşirsem 10 yıllık tazminatım yanacak. Şuan 2200 TL alıyorum ama tabi ki buranın garantisi yok. İşkur sizce garanti midir?

    YanıtlaSil
  4. Bunlara ilave ek mesai ücreti olur mu Admin bey?

    YanıtlaSil
  5. Devletteki sözleşmeli kadrolar çok büyük bir sorun olmadıktan sonra aynı kadrolular gibi garantilidir. Göndermeleri o kadar kolay değil.

    YanıtlaSil
  6. Ek mesai ücreti bütün devlet kurumlarında kaldırıldı. Bazılarına istisna olarak yeniden eklendi ama bunların arasında işkur yok. Ama kurumun ekstradan ödemeleri olur mu bilmiyorum. Her kurum kendi içinde bir dolap çeviriyor :)

    YanıtlaSil
  7. Ben lisans öğretmenlik mezunuyum tercih yapmak istiyorum ama alım olur da, ağustos 2013 atamasıyla öğretmenlik atamasından yararlanamazsam diye tereddüt ediyorum. atama için yeterli puan alıp ,işkur un sözleşmesini iptal edebilir miyim..? şimdiden teşekkür ederim ..

    YanıtlaSil
  8. bilgilendirici bilgiler olmuş teşekkürler admin.

    YanıtlaSil
  9. Öğretmenlik geçişinde sorun olacağını düşünmüyorum. Sözleşmeli kadrolardan normal kadroya geçişte bir engel olmuyor. Sözleşmeliden sadece aynı statüdeki sözleşmeli kadroya bir yıl içerisinde geçemiyorsunuz.

    YanıtlaSil
  10. yerleşirsek haziran ayı atamalarında başvuru yapabiliyor muyuz

    YanıtlaSil
  11. Yerleşeceğiniz kadro sözleşmeli defvlet memurluğu kadrosu, haziran ayı atamaları da kadrolu devlet memurluğu olacağı için o atamalarda da tercih ve başvuru yapabiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  12. iyi günler.. benim sorum; işkura büro memuru olarak atanırsam, iş ve meslek danışmanlığı sertifikasını da alırsam, kurum içi yükselmem mümkün olur mu acaba?

    YanıtlaSil
  13. Kurum içi yükselmeden kastınız, kurum içi yükselme sınavları ile yükselme ise bunun olma ihtimali çok düşük.Ancak İş ve meslek danışmanlığı başvurularına başvurursunuz, dışarıdan insanlar nasıl giriyorsa girebilirsiniz. İşkurda çalışıyor olmanız size bir avantaj olabilir ama kesin olur diye bir şey yok.

    YanıtlaSil

Merak ettiğiniz soruları yazabilrsiniz....