27 Kasım 2012 Salı

Sağlık Memuru Acil Tıp Teknisyeni Maaşı (Sözleşmeli)

Sağlık bakanlığı sözleşmeli acil tıp teknisyeni maaşları brüt olarak 1600 lira civarıdır. Ancak elinize geçen miktar bu değildir!!! Brüt ücretten net ücret hesabı yapılmalıdır. Net ücret hesabı de sizin vergi diliminize göre yapılır. Vergi diliminizi belirlenyen şey sizin önceden çalışıp çalışmadığınızdır.

Önceden hiç çalışmamış, lise mezunu ve bekar bir sağlık memuru Acil tıp teknisyeninin alacağı net maaş 1200 lira civarıdır. Bunun yanında döner sermaye untulmamalıdır. Döner sermayenin katkısı hastane türüne ve yerine göre değişir. 500-600 lira da olabilir, 300 lira da 1000 lirada olabilir. Ayrıca yemek yardımı(80 lira) vardır. Önlisans mezunları lise mezunlarından 100 lira, üniversite mezunlarıda 200 lira fazla alır.

Sonuç olarak bir acil tıp teknisyeni maaşı 2000 lira civarındadır ve performansa göre değişir. Gece gündüz demeden, insan hayatını kurtarmak için zorlu şartlarda çalışan sağlık memurlarının maaşı yeterli midir sizin yorumlarınıza bırakıyorum. Düşünceleriniz ve sorularınızı aşağıda yorum bölümüne yazabilirsiniz.


-->

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merak ettiğiniz soruları yazabilrsiniz....