29 Aralık 2014 Pazartesi

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Uzman Yardımcısı Maaşı

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Kurumu Uzman Yardımcısı alımı yapıyor.
Kurumun adındanda analaşılacağı üzere yabancı dil gerektiren bir uzmanlık alanı olduğu için KPDS veya YDS den 80 seviyesinde (B düzeyi) yabancı dil istiyor.
yabancı dil ile başlangıçta alım yaptığı için işe başlarken direkt yabancı dil tazminatı dahil olarak başlıyorlar, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Uzman Yardımcısı Maaşlarını buna bağlı olarak hesaplarsak en az 3300-3400 lira arası alacağını ve harcırahlarının diğer kurumlara göre fazla olacağını düşünebiliriz.
Kurum Başbakanlık bünyesinde faaliyet gösteriyor.

10 yorum:

  1. kamu 79'a düşer mi acaba ?

    YanıtlaSil
  2. İletişim fakültesi mezunlarından KPSSP33, KPSSP48, KPSSP112, KPSSP117 puanlarından herhangi birisine sahip olan var mı?

    YanıtlaSil
  3. toplam 10 kişi alınacak 200 kişi çağrılıyor. yazık günah. bu kadar insan kalkıp ankara'ya gidecek. bari alınacak insan sayısı ile çağrılan insan sayısı biraz daha tutarlı olsaydı da kalkıp gidecek insan biraz daha yüksek ihtimal için gitse.

    YanıtlaSil
  4. İletişimciler için sadece P3 puanı isteniyor. Tabloda yazıyor, dikkatli bakarsan. YDS şartı nedir ben de onu anlayamadım. Hem yıllarca İngilizce öğretmeyi beceremeyin hem de YDS şartı koyun!

    YanıtlaSil
  5. Sonradan değiştirdiler, ilan yayınlandığı zaman yazdığım puanlardan isteniyordu ;)

    YanıtlaSil
  6. bize niye alan onlara niye p3 puanı nasıl bir ilan bu

    YanıtlaSil
  7. Türkiye ekonomisi ve uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar konuları için Yasin Çoban kitabı yeterli ve özet bir kaynak

    YanıtlaSil
  8. 20 katı aday sesleniyor.3 kat aday çagrılması gerekir.Demekki torpille alınacak olanların kpss puanları düşük.20.ci sıradan kazanacaklar:)))

    YanıtlaSil
  9. 5 yıl önceki sınavı mı geçerli sayacaklarmış, doğru mu anladım ben? 2009 kpds geçerli mi olacak, şaka gibi eğer öyleyse.

    YanıtlaSil
  10. Sinava iliskin konularla ilgili kafam karisti yardimci olabilir misiniz?
    l.Grup, 2. Grup ve 3.Grup Adayları için alan bilgisi konuları ayni baslik altinda toplanmis ve alt baslik olarak ornegin Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Grubu denmis. Bu alt baslikla, soru grubu mu kastediliyor yoksa mezuniyet grubu mu?
    Ozetle, uluslararasi iliskiler mezunu olarak iktisat ve maliye sorularindan da sorumlu olacak miyiz?
    Tesekkurler, herkese iyi calismalar.

    YanıtlaSil

Merak ettiğiniz soruları yazabilrsiniz....